skip to Main Content
Menu

Biomimicry og programmering

I ugerne 9 og 10 har OE10 arbejdet ud fra det overordnede emne “Programmering”. Vi har skabt små programmer, spil og film i det enkle programmeringsprogram Scratch, som giver mulighed for at prøve nogle forskellige standardkoder fra computerprogrammeringsverdenen, og deres funktioner, af. Dermed er der blevet opbygget en grundlæggende forståelse for omfanget af programmering. Vi har også arbejdet med musikalsk programmering, ikke ift. elektronisk musik, men med udgangspunkt i de skrevne sprog; tabulatur, solmisation og standarden – G- og f-nøglen.

Derudover har vi kigget på formler i excel, med henblik på at ruste klassens kompetencer inden for at lave et budget eller lave en låneberegning.
Afslutningsvis har vi arbejdet med Biomimicry, som er en “nyere” teknologisk forståelse, hvor man forsøger at genskabe naturens funktioner i moderne opfindelser. I det forløb skabte vi nogle innovative løsninger på forskellige problematikker der kunne opstå på en flygtnings rejse. Der kom bl.a. en camouflage-dragt inspireret af funktioner fra blæksprutter, en bæredygtig teltbåd der kan opsamle fugt fra luften omkring teltdugen, til de lange sejlture, og et par briller der kunne dæmpe lysindfaldet om dagen, og skærpe synet om natten.
Back To Top
 1. Atombørn / Under overfladen 4:07
 2. 7 sind Maja Høy 1:50
 3. Tusind farver Carla Klovborg Olsen 2:09
 4. Technicolor Dreams Carla Klovborg Olsen 2:44
 5. Dengang MP3 Mikkel, Peter, Felix og Momme 5:24
 6. Tell Me Dagmar med venner 4:03
 7. Annabelle Asmus med venner 3:49
 8. Beautiful Thrills Healthy Noise 6:32
 9. Never ever Konstantin and The Gang 3:47
 10. Fremmed Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 4:19
 11. Flod Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 3:59
 12. Verden er stor Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 3:16
 13. Vi tar afsted Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 2:12
 14. Frede2 Frede Holger Thorsen 2:49
 15. The King Returns Frede Holger Thorsen 4:27
 16. Little bit sick Emil Sebastian Birch 3:11
 17. Stop Katrine Trampedach 2:47