skip to Main Content
Menu

Galla

Man kan ikke lade være med at nynne Kim Larsen, når de smukke, unge mennesker skrider op ad dansegulvet med et glimt i øjet, en rose i hånden og kridt på skoene. Gallafesten er hvert år en dejlig aften; en forårsbebuder af den helt gode slags, hvor både stemning, amoriner og bøgetræerne går sig klar til forårets komme. Elevernes gallaudvalg havde i dén grad pyntet op, alle herrerne havde fået købt roser fælles ind til pigerne, Koefoeds danseskole have fået indøvet Les Lanciers med hele flokken og vejret besluttede sig for at bade spisesalen i aftensol. I løbet af aftenen var der både smukke musikindslag fra eleverne, tankevækkende og underholdende poetry slam og galante herrer der sørgede for at servere og konversere med deres udkårne. Har du lyst til at se mere fra den smukke aften, så tag et kig på vores galleri. 

Back To Top
 1. Atombørn / Under overfladen 4:07
 2. 7 sind Maja Høy 1:50
 3. Tusind farver Carla Klovborg Olsen 2:09
 4. Technicolor Dreams Carla Klovborg Olsen 2:44
 5. Dengang MP3 Mikkel, Peter, Felix og Momme 5:24
 6. Tell Me Dagmar med venner 4:03
 7. Annabelle Asmus med venner 3:49
 8. Beautiful Thrills Healthy Noise 6:32
 9. Never ever Konstantin and The Gang 3:47
 10. Fremmed Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 4:19
 11. Flod Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 3:59
 12. Verden er stor Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 3:16
 13. Vi tar afsted Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 2:12
 14. Frede2 Frede Holger Thorsen 2:49
 15. The King Returns Frede Holger Thorsen 4:27
 16. Little bit sick Emil Sebastian Birch 3:11
 17. Stop Katrine Trampedach 2:47