skip to Main Content
Menu

OE’s podcast skal på folkemødet!

Hurra! Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) er meget begejstrede for vores podcast “OE Records” med elevsange, og de vil gerne bruge nogle af dem til deres lytte-event på årets folkemøde. Et af program-punkterne bliver et mixtape, hvor de samler uddrag fra forskellige efterskoleradioer under den fælles titel Young Hearts. Ollerup Efterskole efterskoles podcast vil således dele lydbølger med eleverne fra Efterskolen for Scenekunst, Rødding Højskole, Nørre Åby Efterskole, Skanderup Efterskole samt Flakkebjerg Efterskole. De nævnte skoler byder alle på podcasts, der giver et meget charmerende indblik i ungdomslivet og som samtidig er meget lyttevenlige og legende i deres tilgang til radiomediet. Vi var ikke sikre på hvor mange lyttere vores podcast havde, men nu kommer der ihvertfald flere.

Vores podcast består af originale elevnumre, skrevet og indspillet af elever på årgangen. Numrene udgives løbende på hjemmesiden via vores podcast og de samles sidst på året i en fælles udgivelse via OE Records, som udgiver et års-album på Spotify, Google Play, Tidal og iTunes.

Klik herunder, hvis du vil lytte med! Bedste Podcast App på Android hedder Pocket Cast – med Apple kan du bruge iTunes.

Tilmelding til

Ollerup Efterskoles podcast

Eller tilmeld dig med din favoritapp på nedenstående adresse

 

Back To Top
 1. Atombørn / Under overfladen 4:07
 2. 7 sind Maja Høy 1:50
 3. Tusind farver Carla Klovborg Olsen 2:09
 4. Technicolor Dreams Carla Klovborg Olsen 2:44
 5. Dengang MP3 Mikkel, Peter, Felix og Momme 5:24
 6. Tell Me Dagmar med venner 4:03
 7. Annabelle Asmus med venner 3:49
 8. Beautiful Thrills Healthy Noise 6:32
 9. Never ever Konstantin and The Gang 3:47
 10. Fremmed Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 4:19
 11. Flod Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 3:59
 12. Verden er stor Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 3:16
 13. Vi tar afsted Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 2:12
 14. Frede2 Frede Holger Thorsen 2:49
 15. The King Returns Frede Holger Thorsen 4:27
 16. Little bit sick Emil Sebastian Birch 3:11
 17. Stop Katrine Trampedach 2:47