skip to Main Content

Afgangsprojekt i OEX

Så er det blevet tid til at OEX klassen skal stå sin store prøve. Ud fra årets 12 projekter: “Kortfilm + Din styrker” / “Nudging, klima, miljø & resurser” / “Verdens brændpunkter” / “Filosofiprojektet “Ståsteder”” / “Den amerikanske valgkamp” / “Velgørenhed” / “Skønlitterær uge” / “Protestsongs” / “Maria Moni + Musik og lyrik” /  “Biomimicry og programmering” / “Hvad er et menneske?” / “Forandre verden gennem mad” skal eleverne nu både skrive en problemorienteret opgave, de skal lave et produkt og lave en fremlæggelse for skolens øvrige elever. Vi er tre dage henne i første uge, og de er kommet over den første frustrationsfase: Hvad skal jeg vælge, hvilket produkt skal jeg lave – og hvordan kan jeg løfte mig fra at beskrive til at undres og dernæst at skabe? Det er superspændende, også for lærerne – for det er første gang, også for os. Vi gør vores bedste for at de kommer godt i mål, og håber at projekthjemmesiden kan være med til at gøre både rammer og forventninger tydelige. Nu må vi se – om to en halv uge har vi svaret!

Back To Top