skip to Main Content
Menu

Afgangsprojekt i OEX

Så er det blevet tid til at OEX klassen skal stå sin store prøve. Ud fra årets 12 projekter: “Kortfilm + Din styrker” / “Nudging, klima, miljø & resurser” / “Verdens brændpunkter” / “Filosofiprojektet “Ståsteder”” / “Den amerikanske valgkamp” / “Velgørenhed” / “Skønlitterær uge” / “Protestsongs” / “Maria Moni + Musik og lyrik” /  “Biomimicry og programmering” / “Hvad er et menneske?” / “Forandre verden gennem mad” skal eleverne nu både skrive en problemorienteret opgave, de skal lave et produkt og lave en fremlæggelse for skolens øvrige elever. Vi er tre dage henne i første uge, og de er kommet over den første frustrationsfase: Hvad skal jeg vælge, hvilket produkt skal jeg lave – og hvordan kan jeg løfte mig fra at beskrive til at undres og dernæst at skabe? Det er superspændende, også for lærerne – for det er første gang, også for os. Vi gør vores bedste for at de kommer godt i mål, og håber at projekthjemmesiden kan være med til at gøre både rammer og forventninger tydelige. Nu må vi se – om to en halv uge har vi svaret!

Back To Top
 1. Atombørn / Under overfladen 4:07
 2. 7 sind Maja Høy 1:50
 3. Tusind farver Carla Klovborg Olsen 2:09
 4. Technicolor Dreams Carla Klovborg Olsen 2:44
 5. Dengang MP3 Mikkel, Peter, Felix og Momme 5:24
 6. Tell Me Dagmar med venner 4:03
 7. Annabelle Asmus med venner 3:49
 8. Beautiful Thrills Healthy Noise 6:32
 9. Never ever Konstantin and The Gang 3:47
 10. Fremmed Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 4:19
 11. Flod Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 3:59
 12. Verden er stor Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 3:16
 13. Vi tar afsted Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 2:12
 14. Frede2 Frede Holger Thorsen 2:49
 15. The King Returns Frede Holger Thorsen 4:27
 16. Little bit sick Emil Sebastian Birch 3:11
 17. Stop Katrine Trampedach 2:47