skip to Main Content
Menu

Hvad er et menneske?

60% vand og lidt kulstof. Kunne man mene. Eller at mennesket udgøres af dets handlinger. Eller at sproget er grundstenen. I de år man går på efterskole, udspringer mange af de sonderinger man har omkring menneskelivet fra ens egen navle. Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Hvad kan jeg? Hvem ser jeg op til? Hvor hører jeg til? Og besluttede vi os for at undersøge sammen i vores OEX-Klasse. Med indspark omkring kvalitative og kvantitative undersøgelser, processtyring og produktmodaliteter, stævnede vi ud på åbent hav med eleverne, og lod dem undersøge og producere i det emne de var allermest optagede af. Og de kom vidt omkring. Der var drømmeundersøgelser, udendørs overnatning med fokus på basale behov, filosofiske himmelstormere, ører der tunede ind på musikkens påvirkning og meget mere. Det var en fornøjelse at være i projektet, både som lærer og elev – så hvis du kender en fra OEX, så spørg dem: “Hvad er et menneske?”

Back To Top
 1. Atombørn / Under overfladen 4:07
 2. 7 sind Maja Høy 1:50
 3. Tusind farver Carla Klovborg Olsen 2:09
 4. Technicolor Dreams Carla Klovborg Olsen 2:44
 5. Dengang MP3 Mikkel, Peter, Felix og Momme 5:24
 6. Tell Me Dagmar med venner 4:03
 7. Annabelle Asmus med venner 3:49
 8. Beautiful Thrills Healthy Noise 6:32
 9. Never ever Konstantin and The Gang 3:47
 10. Fremmed Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 4:19
 11. Flod Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 3:59
 12. Verden er stor Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 3:16
 13. Vi tar afsted Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 2:12
 14. Frede2 Frede Holger Thorsen 2:49
 15. The King Returns Frede Holger Thorsen 4:27
 16. Little bit sick Emil Sebastian Birch 3:11
 17. Stop Katrine Trampedach 2:47