skip to Main Content
Menu

1997 – 2017: 20 års jubilæum! Det skal da fejres!

Ollerup Efterskole fejrede i denne weekend sit 20 års jubilæum med stil. Vi indviede vores nye koncerthus. Bedre jubilæumsgave til en musikefterskole kan man næppe ønske sig. Vores nye koncertsal hedder “Koncerten” og den lyse foyer hedder “Flyglet”; godt i tråd med skolens øvrige lokale-navne (Operaen, Harmonien, Kadencen osv.). Med overskriften “Ringe i vandet”, blev Koncerten indviet med netop det, som efterskolen håber på kan ske i løbet af et efterskoleår. Det lille indspark, den store inspiration, der gør at man går ud i livet med en tro på sig selv og sine egne evner, en ny kreativitet, en portion humor og et sigte mod at ville omverden det bedste. Derfor var det en kæmpe fornøjelse at opleve hvordan de tidligere elever nu igen stod på Ollerup Efterskole og tryllebandt forsamlingen med musik, jonglering, skarp satire og opera – og ikke mindst et dobbelt fælleskor som satte hele lokalet i svingninger. Der var smukke taler og rosende ord – og Koncerten fortjener det da også fuldt ud; det er smuk og meget vellydende gave vi har givet os selv. Nu glæder vi os bare til at komme igang med at bruge den.

Back To Top
 1. Atombørn / Under overfladen 4:07
 2. 7 sind Maja Høy 1:50
 3. Tusind farver Carla Klovborg Olsen 2:09
 4. Technicolor Dreams Carla Klovborg Olsen 2:44
 5. Dengang MP3 Mikkel, Peter, Felix og Momme 5:24
 6. Tell Me Dagmar med venner 4:03
 7. Annabelle Asmus med venner 3:49
 8. Beautiful Thrills Healthy Noise 6:32
 9. Never ever Konstantin and The Gang 3:47
 10. Fremmed Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 4:19
 11. Flod Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 3:59
 12. Verden er stor Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 3:16
 13. Vi tar afsted Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 2:12
 14. Frede2 Frede Holger Thorsen 2:49
 15. The King Returns Frede Holger Thorsen 4:27
 16. Little bit sick Emil Sebastian Birch 3:11
 17. Stop Katrine Trampedach 2:47