skip to Main Content
Menu

Den Vilde Rose blomstrede

Med en ny dramalærer, en ny koncertsal, ny teknik – og et helt hold nye elever, så var der meget som vi næsten skulle lære forfra i år. Så mens tonerne af Savage Rose bølgede gennem skolens gange, kastede vi os hovedkulds ind i processen igen, denne gang ikke med et musikteater, men derimod en teaterkoncert. Og for de fleste er ligheden slående, men netop i år var der et særligt benspænd; ingen replikker. Kun musik og spoken word. Og måske netop derfor blev årets forestilling så smuk, stærk og bevægende. Det blev en politisk fortælling med hjertet på rette sted, en fortælling om hvordan rejsen fra Syrien mod nord måske kan tage sig ud og mange af forestillingens publikummer var bevægede bagefter. Eleverne havde som altid stået for det hele; både kostumer, rekvisitter, musik, ord, lys, lyd, videokulisser og meget, meget mere. På OE er vi så heldige at det hvert år er en samling søde og dygtige elever som har lyst til at lave efterskole med os – og det lykkedes igen i år. Så tusind tak, vores vilde rose blomstrede fuldt flor – fordi I vandede den 🙂

Back To Top
 1. Atombørn / Under overfladen 4:07
 2. 7 sind Maja Høy 1:50
 3. Tusind farver Carla Klovborg Olsen 2:09
 4. Technicolor Dreams Carla Klovborg Olsen 2:44
 5. Dengang MP3 Mikkel, Peter, Felix og Momme 5:24
 6. Tell Me Dagmar med venner 4:03
 7. Annabelle Asmus med venner 3:49
 8. Beautiful Thrills Healthy Noise 6:32
 9. Never ever Konstantin and The Gang 3:47
 10. Fremmed Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 4:19
 11. Flod Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 3:59
 12. Verden er stor Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 3:16
 13. Vi tar afsted Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 2:12
 14. Frede2 Frede Holger Thorsen 2:49
 15. The King Returns Frede Holger Thorsen 4:27
 16. Little bit sick Emil Sebastian Birch 3:11
 17. Stop Katrine Trampedach 2:47