skip to Main Content
Menu

Musik og Lyrik 2018

Det kan være svært at favne alt det som Musik og Lyrikprojektet er. I sin grund-idé er projektet rettet mod elevernes egenfrembringelse af musik; kort sagt en venligt skub mod ikke kun at reproducere men også komponere musik. Men det er også meget mere. I musik og lyrikprojektet bliver eleverne sat sammen i 15 bands og hvert band får en genre som benspænd. Der er de mere kendte genrer som reggae og heavy, men også human vocoder, sonate og folkevise er blandt lyduniverserne. Derudover er der et krav om at alle sangtekster skal være skrevet på dansk. Og som en sidste krølle, så kan der være yderligere musikalske benspænd som omhandler tonearter, taktarter, instrumentering og meget andet. Lige fra projektets start har udgivelsen af en bog med alle sangtekster og bandbilleder været en del af idéen – men efter første begyndte vi også et efterindspille samtlige bands i skolens studie og laver således en samlet udgivelse på Spotify efterfølgende. Alt det her kan måske lyde stort, og det er det også, men det lykkedes hvert år på kun en uge – og eleverne går op i det med liv og sjæl. Hvert band opbygger ikke kun musik og sang, men leverer også et bandbillede og en bandplakat, de forbereder et sceneshow båret af en stærk bandidentitet og de ved at de skal performe til projektets afslutningskoncert. Der skal løbes stærkt, med ja-hatten godt skruet fast.

I lørdags havde vi så vores afslutningskoncert. Med en fyldt koncertsal, 15 bands og et fejende flot sceneshow. Eleverne formåede i dén grad at levere! Nu er vi så i efterdønningerne – der er nogen elever som fortsætter med deres bands, vi er gået igang med at indspille og bogen er også ved at blive produceret. Så hvis du ikke var der, så er det synd for dig – men du kan snart få en lille prøvesmag på hvad projektet førte med sig – og herunder er en bunke billeder som giver et meget godt blik på slutresultatet:

Back To Top
 1. Atombørn / Under overfladen 4:07
 2. 7 sind Maja Høy 1:50
 3. Tusind farver Carla Klovborg Olsen 2:09
 4. Technicolor Dreams Carla Klovborg Olsen 2:44
 5. Dengang MP3 Mikkel, Peter, Felix og Momme 5:24
 6. Tell Me Dagmar med venner 4:03
 7. Annabelle Asmus med venner 3:49
 8. Beautiful Thrills Healthy Noise 6:32
 9. Never ever Konstantin and The Gang 3:47
 10. Fremmed Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 4:19
 11. Flod Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 3:59
 12. Verden er stor Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 3:16
 13. Vi tar afsted Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 2:12
 14. Frede2 Frede Holger Thorsen 2:49
 15. The King Returns Frede Holger Thorsen 4:27
 16. Little bit sick Emil Sebastian Birch 3:11
 17. Stop Katrine Trampedach 2:47