skip to Main Content
Menu

Tak for en fantastisk turné!

Årets turné til Erfurt, Leipzig og Duderstadt er vel overstået – og sikke en tur! Solen skinnede fra en skyfri himmel, temperaturen lå på den rigtige side af 20 grader og dagene var fyldt med kulturelle oplevelser, samvær i det fri og masser af flotte og store koncertoplevelser. Der var den intime kirkekoncert i en helt ny kirke i Leipzig, som overrumplede både os og publikum, dervar cykel- og kanoturene ud i det fri, der var de vilde instrumenter på museet, der var historierne om Stasi og krigen – og under det hele boblede samværet og glæden i både busserne, på værelserne og på fortovscaféerne i det tyske forår. Elevflokken var helt ekstraordinær dejlig at rejse med og de viste et kæmpe musikalsk overskud i deres koncerter. Så tak for en dejlig tur – der er masser af billeder i vores galleri, men herunder er der også et lille udpluk.

 

Back To Top
 1. Atombørn / Under overfladen 4:07
 2. 7 sind Maja Høy 1:50
 3. Tusind farver Carla Klovborg Olsen 2:09
 4. Technicolor Dreams Carla Klovborg Olsen 2:44
 5. Dengang MP3 Mikkel, Peter, Felix og Momme 5:24
 6. Tell Me Dagmar med venner 4:03
 7. Annabelle Asmus med venner 3:49
 8. Beautiful Thrills Healthy Noise 6:32
 9. Never ever Konstantin and The Gang 3:47
 10. Fremmed Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 4:19
 11. Flod Kit Christiane Nøjgaard Hermansen 3:59
 12. Verden er stor Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 3:16
 13. Vi tar afsted Katrine Trampedach & Mikkel Iversen 2:12
 14. Frede2 Frede Holger Thorsen 2:49
 15. The King Returns Frede Holger Thorsen 4:27
 16. Little bit sick Emil Sebastian Birch 3:11
 17. Stop Katrine Trampedach 2:47