skip to Main Content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musik og Lyrik koncert

25. februar 2017, klokken 12:30 til 15:30

I ugen efter vinterferien starter årets ”Musik og Lyrik” projekt som sigter mod at få skabt ny, dansk musik og som prøver at udfordre elevernes genrekendskab. Skolens musik- og dansklærere sammensætter hvert år 15 nye bands og inddeler dem i musikalske genrer, hvorefter der bruges en hel uge på at komponere ny dansk musik. Inden projektet har dansklærerne varmet op ved at se på lyrikkens værktøjskasse og alle har lyttet til noget af det danske musik, hvor sangteksterne er værd at læse. Ugen afsluttes med en storslået koncert, og bagefter bruger musiklærerne tid på at produceret sangene, så det kan udgives på OE-Records.
Så er du blevet nysgerrig på at høre hvad Ollerup Efterskoles dygtige elever har at byde på, så er denne koncert virkelig et besøg værd. Er du også bare nysgerrig på at opleve den særlige efterskoleatmosfære og ånd, og kunne tænke dig at vide mere om Ollerup Efterskole, så er der også her masser af muligheder for at møde både lærere og elever og få en snak.

Detaljer

Dato:
25. februar 2017
Tidspunkt:
12:30 til 15:30

Arrangør

Ollerup Efterskole Sang og Musik

BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter kan købes i døren (både kontant og med MobilePay) – eller online på følgende hjemmesider:

Ticketmaster.dk
Billet.dk
Billetten.dk

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmesider. Er der ændringer om billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.

OBS! Vores egne fælleskorkoncerter kræver IKKE billet!

Back To Top