Skip to content

Åbent hus onsdag den 11. januar 17.30-21.30

Hvis du har lyst til at høre om livet på Ollerup Efterskole holder vi åbent onsdag den 11. januar 2012 mellem 17.30 og 21.30. Denne dag vil vi slå dørene op, vise rundt og fortælle om hvad Ollerup Efterskole står for.

Her på skolen holder vi meget af musik og sang. Samtidig tager vi boglige fag meget seriøst og sætter en ære i at hjælpe vores elever godt i gang med en ungdomsuddannelse efter et år på Ollerup Efterskole.

På Ollerup Efterskole tilbyder vi instrumentalundervisning til alle elever, sammenspil inden for mange forskellige genrer, musikteori, big band, klassisk orkester, a capella, electronica, studie- og optageteknik i det nye Appel Road studie – samtidig med en solid 9. eller 10 klasses boglig undervisning. Sidste år indviede vi vores nye musikhus med fire store og veludstyrede musiklokaler samt et indbydende studie. Det hele står til rådighed for vores elever.

I løbet af et skoleår tilbyder vi endvidere en lang række koncerter fra klassisk musik over folkemusik til jazz, kor- og rockmusik. Se vort koncertprogram her!

Vi glæder os meget til at præsentere vores skole! Hvis du har spørgsmål forud for dette arrangement, er du meget velkommen til at kontakte os på 6224 2419.

Vel mødt!

Jesper Vognsgaard

Forstander