Skip to content

Så er 2012 sunget ind!

Braget fra nytåret har lagt sig, men nye indtryk melder sig for både ører og øjne!

Tre nytårskoncerter er netop veloverståede, og har i både Vor Frue Kirke i Svendborg og i Ollerup Kirke skabt stor glæde blandt både publikum og eleverne selv. Der var stuvende fyldt til alle tre koncerter, med over 1100 publikummer ialt. Koret bød på et repertoire af gamle kendinge og helt nye arrangementer, som alle tog kegler hos det glade publikum. Rygtet og kendskabet til koncerternes høje kvalitet, gjorde at der var stor opbakning fra både den nære familie, de lidt fjernere slægtninge, sognebørn og masser af svendborgensere. De tre dirigenter, Ulrich Klostergaard, Britta Kold og Stine Kristoffersen, viste at de sammen med dette års elevhold kan nå endog rigtig langt. Der er blevet arbejdet hårdt og koncentreret, og nu kan vi allesammen nyde frugten af deres arbejde. Det er fantastisk. At sidde og se og høre på dette års fælleskor som lever, smiler, synger og optræder er en unik oplevelse – hvilket har fået indtil flere forældre og publikummer til tasterne, for at sende skolen et takkebrev. Må vi hermed benytte muligheden for at sende en tak tilbage 🙂

Nu ser vi fremad mod den kommende tids koncerter med FAUST i Ollerup den 22/1 (på højskolen/i OD hallen) og 25/1 kl. 19.30 i Ryslinge. Vi glæder os til at se jer.