skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Fremtidens fristelser

Det kan virke uvirkeligt, men efterskolens fire 10. klasser skal efter efterårsferien allerede til at smage lidt på hvilket fremtidstudie der kunne falde i deres smag. I løbet af en uge skal de besøge nogle af de uddannelser som de har overvejet, ifølge deres uddannelsesplan. Skolens uddannelsesvejleder, Rie Kofoed, har talt med hver enkelt af eleverne, og vi håber selvfølgelig på, at det bliver nogle besøg der kan være med til at kvalificere det valg de skal træffe inden sommer. Hvis man vil vide mere om ungdomsuddannelserne, så er hjemmesiderne www.ug.dk og www.uu-centersydfyn.dk gode steder at starte. Det bliver en uge hvor eleverne både skal tidligt op, de skal selv finde ud af at køre rundt med bus til uddannelserne – og når de så kommer hjem til efterskolen igen, så sørger vi for at de i løbet af ugen både danser Lanciers, ser en teaterkoncert og bliver kastet ud i drama og teaterøvelser.  Vi glæder os til at komme igang igen!

add_action( 'wp_footer', function() { ?>