Skip to content

Gammel elevdag, fest og generalforsamling!

Nu er det igen tid til den fantastiske årlige gammel elevweekend! Der vil bl.a. være gensynshygge for årgang 11/12 fredag d. 5. oktober og mokost for både 5-, 10- og 15-års jubilarer, samt meget mere. Dagen kommer som den plejer til at foregå på Ollerup Efterskole med masser af spændende og underholdende indslag.

[alert_box type=”info”] Hent program for fredag her[/alert_box]

Efter alle krammene, grinene, den gode mad og dejlige nye og gamle kammeraters selskab tager vi videre til kæmpe Oscar Fest!

[alert_box type=”info”] Invitation til Oscar fest og program for lørdag aften [/alert_box]

På gammel elevdagen holder vi også vores generalforsamling. Husk atelevforeningen er DIN forening, så kom til generalforsamlingen, lyt og brug din stemme til valget. Kom glad! Vi har vigtige ting at beslutte.

[alert_box type=”info”] Indkaldelse og dagsorden til generalforsamling [/alert_box]