Skip to content

Musikteater 2012

Det er musikteatertid på Ollerup Efterskole, og for to dage siden blev sløret løftet for årets tema – et tema som både kan lugte, larme, svindle, danse, frigøre og skabe nye møder mellem mennesker. Temaet for i år er “Gadeplan”. Det er nu helt op til eleverne at skabe otte dramatiske fortællinger, som relaterer sig til “Gadeplan” – og de kan gøre det gennem musik, dans, skuespil og hvad de ellers finder på. I forhold til det dramaturgiske arbejde, så er der i år lagt særligt vægt på det narrative forløb i hvert enkelt billede. Der er også skelet til den franske Oulipo-bevægelse,  som har dannet baggrund for et sindrigt system af replikker og rekvisitter, som går igen gennem hele stykket – for til sidst at få et drys Trier´sk benspænd i forhold til musik og udtryk. Det bliver fantastisk, det er i fuld gang, og vi glæder os vildt og nærværende til at vise det til jer.

Hvis man er interesseret i at opleve Musikteater 2012 på Ollerup Efterskole, så er der tre offentlige forestillinger (og tre lukkede forestillinger). Til alle forestillinger koster adgangen til magien kun 50.-, og adgang kan købes gennem skolens kontor på 62 24 24 19.

TIDER:

Onsdag d. 7/11 kl. 19:00 – Premiere / offentlig forestilling

Torsdag d. 8/11 kl. 19:00 – Offentlig forestilling

Fredag d. 9/11 kl. 10:00 – Lukket forestilling for Vester Skerninge Friskole og Langelands Efterskole

Fredag d. 9/11 kl. 19:00 – Offentlig forestilling

Lørdag d. 10/11 kl. 13:00 – Lukket forestilling for forældre og søskende

Lørdag d. 10/11 kl. 15:00 – Lukket forestilling for forældre og søskende