Skip to content

Spil Dansk 2012

Jan og Tara under optagelse til DR P4

Uge 43 blev en spændende musikuge på OE

Torsdag den 25. november var Spil Dansk Dag. Ollerup Efterskole afholdt traditionen tro en koncert i samarbejde med Gymnastikhøjskolen i Ollerup. I år var det vores egen Jan Schønemann, der var kapelmester med Blue Holger D. Aftenens koncert blev en fest med den fede bluesmusik – ikke mindst p.g.a. den fine guitarist Kenn Lending, som nok kunne rocke Holger Danske. I et skønt match mellem Jans vokal og Kenns energiske bluesguitar slog det gnister!

Forud for koncerten havde DR P4 Fyn valgt at sende direkte fra Ollerup Efterskole for at sætte fokus på dansk musik. I indslaget spillede og sang en af vores dygtige elever, Tara Hessellund, en af sine egne fine kompositioner. Det var meget smukt og intenst. I næste uge holder Gymnastikhøjskolen et oplæg om dansk kultur. I den anledning skal Tara også give et nummer eller to.

Lyt til: Klik her for at høre Tara og Jan på DR P4

 

Fredag den 26. november gæster en tidligere elev, Vicky Schultz, skolen med sit band. Selv om det er 10 år siden, hun har været elev på OE, glæder hun sig meget til at vende hjem til Ollerup. OE lever – også mange år efter, at man har været elev.