Skip to content

Fælleskorets debut!

Midt i den travle tid, hvor eleverne arbejder på højtryk på at skabe årets store musikteaterforestilling, drog alle mand af huse og kørte sammen med fælleskorets to dirigenter, Britta og Ulrich til Faaborg. Målet med turen var at give en koncert på Pegasus, der er et bo- og aktivitetscenter for borgere med stærkt nedsat fysisk og psykisk funktionsevner.

En af vores elever, Astrid Vangstrup har skrevet følgende:

Koncert med fælleskoret på Pegasus i Faaborg!
Torsdag den 1. november var en meget speciel dag. Midt i al travlheden fra musikteatret tog vi med bus ud til Pegasus bo- og aktivitetscenter, hvor fælleskoret skulle give deres første koncert. Der var spænding i blandt eleverne, ikke kun fordi det var den første koncert, men også fordi vi vidste, at det var en helt speciel oplevelse for beboerne på Pegasus. Fælleskoret havde ikke sunget sammen længe, så det var da lidt nervepirrende at synge for første gang uden en genralprøve først.
Da vi ankom til Pegasus skulle vi stille op, og det klassiske kor sang først to sange som de havde øvet på, og derefter sang det rytmiske kor lige så to sange. Fælleskoret sang seks sange, og det var stor begejstring fra publikums side. “Det var en smuk oplevelse at synge for nogle, som satte pris på det. De klappede med med stor begejstring og var rigtig glade for, at vi kom og sang for dem.

“Vi gjorde det selvfølgelig med stor glæde” – Ida Ellen.

“Det var en rigtig god måde at starte vores koncertprogram på, og det bliver noget som man sætter pris på senere hen i året” – Emma Broberg Nielsen.

 

Her er nogle billedindtryk fra koncerten (flere kan ses under galleri):