Skip to content

Fælleskorets første optræden!

IMG_1273.JPG

Adventsmødet er en årlig tilbagevendende begivenhed, som hvert år arrangeres i fællesskab mellem Ollerup Efterskole, Gymnastikhøjskolen i Ollerup og Ollerup Menighedsråd. Arrangementet, der plejer at være et tilløbsstykke, foregår på Gymnastikhøjskolen,  i år er det torsdag den 5. december, kl. 19:30.

Aftenen vil indeholde fællessange, adventstale, korsang og Luciaoptrin.

Efter velkomsten er der premiere for Ollerup Efterskoles store og imponerende fælleskor – årgang 2013/14. Det er selvsagt spændende at skulle optræde for første gang og lægge kimen til de kommende ca. 14 store kirkekoncerter.

Aftenen sluttes traditionen tro af med et smukt og stort Luciaoptrin med piger fra både efter- og højskolen. Højskolens imponerende spisesal – med trapper og balkon – er en perfekt ramme om det store Luciaoptrin. Der er sædvanligvis ikke et øje tørt, når aftenen slutter. Det anbefales at komme i god tid.

For mere information, ring til skolens kontor på 62 24 24 19.