Skip to content

Ny elevdag årgang 2013/14 er flyttet til 2. juni

Hovedbygning

 

Kære kommende elev på Ollerup Efterskole – årgang 2013/14!

Nu varer det ikke så længe, inden dit skoleår begynder. Faktisk er der nu kun 15 uger og et par dage (svarende til 107 dage) indtil vi byder dig velkommen! Nedtællingen er for alvor i gang. Vi glæder os til at lære dig at kende.

 

Her på skolen arbejder vi på højtryk med at forberede dit skoleår, så det bliver noget særligt! Men for at kunne gøre planerne helt færdige og for at kunne præsentere skolen på bedste vis, bliver vi desværre nød til at udskyde Ny-elev-dag fra 4. maj til søndag den 2. juni i tidsrummet 11.00 til 15.30.

Årsagen til at vi ikke kan gøre planerne færdige for dagen er den verserende lockout af lærerne. Da vi i snart fire uger ikke har haft mulighed for at drive skole sammen med de lockoutramte lærere, har vi ikke kunnet holde de nødvendige planlægningsmøder.

Nok så vigtig er det, at jeg finder det yderst betydningsfuldt, at du og andre kommende elever møder jeres kommende lærere og ikke mindst jeres kontaktgruppelærere. Jeg håber meget, at lockouten snart må få en ende, så vi kan vende tilbage det normale. De seneste snart fire uger har vi nok holdt god skole, men med et anderledes indhold end både planlagt og ønsket.

Programmet

Programmet for ny-elev-dag er det samme, som vi havde planlagt til den 4. maj, hvilket vil sige:

11.00  Samling i salen med orientering om det kommende skoleår

12.00  Orientering til forældrene om samarbejdet mellem Ollerup Efterskole og hjemmet. Herefter frokost for forældrene.
Eleverne fordeles i grupper, der sammen med lærere taler om det at skulle på efterskole. Eleverne fotograferes

13.30   Frokost for eleverne. Forældrene har fri og mulighed for at gå eller køre tur i omegnen

14.15    Fællesaktivitet for eleverne

15.30    Kaffe for alle. Herefter er arrangementet slut.

Husk at første skoledag er søndag den 11. august 2013

 

Nye tiltag – nye muligheder

I forbindelse med ny-elev-dag vil vi også glæde os til at præsentere jer for en ny måde at modtage engelskundervisning (Cambridge Engelsk) samt præsentere jer for nye muligheder for at opnå individuel støtte under betegnelsen inklusion.

 

Vi har to pladser til det kommende skoleår – i 10.klasse
To af de kommende elever har netop meddelt, at de ønsker at gå i gymnasiet i stedet for på efterskole. Derfor har vi nu to ledige pladser til interesserede elever – til 10. klasse. Kender du nogle, som er interesseret i Ollerup Efterskole, er du naturligvis meget velkommen til at fortælle om skolen. Interesserede kan kontakte os på 6224 2419, så vi kan aftale en rundvisning.

Fælleskoret giver koncerter
Kom og hør fælleskoret bestående af årgang 2012/13 synge ved en af de offentlige koncerter dette forår:

  • 22. maj kl. 19.30 i Lukas Kirke i Århus
  • 29. maj kl. 19.30 i Sankt Pauls Kirke i København
  • 13. juni kl. 19.30 i Thomas Kingo Kirke i Odense

Grundlovsdag i Ollerup
Jeg har vedlagt en fly´er for den store fejring af Grundlovsdagen i Ollerup. Ollerup Efterskole er en del af et stort arrangement, hvor de fire frie skoler i byen går sammen om at fejre vores grundlov. Alle er velkomne. Der er gratis entre.

Karmaugen – en uge på efterskole
Karmaugen er et tilbud om et ugekursus på Ollerup Efterskole – før man bliver elev på skolen. Vi arbejder tæt sammen med folkene bag Karmaugen, der år efter år arrangerer et ugekursus i sommerferien – her på skolen. Måske har dette tilbud din interesse? Måske kender du andre, der er interesserede? Du er velkommen til at fortælle om kurset til dine venner.

På gensyn til Ny elev dag, søndag den 2. juni.