Skip to content

Grundlovsdag med koret, Helle Thorning og mange andre…

Ollerup får besøg af Danmarks statsminister Grundlovsdag. Ollerup Efterskole, Ollerup Friskole, Den Frie Lærerskole og gymnastikhøjskolen i Ollerup står sammen om arrangementet, der skal fejre 164-året for indførelsen af Danmarks Riges Grundlov. På plænen ved Gymnastikhøjskolen indbydes for fjerde gang til et stort arrangement med statsminister Helle Thorning-Schmidt som afsluttende hovedtaler. Hun skal fuldende et stærkt spækket program. Udover statsministeren kommer skuespilleren Peter Mygind på besøg, ligesom Svendborgs borgmester Curt Sørensen og sognepræst Mads Davidsen fra Egense skal tale for forsamlingen.

Helle Thorning-Schmidt er måske landet mest eftertragtede taler, og især set i lyset af forårets lærerlockout vil tilskuerne fra ikke mindst de arrangerende frie skoler se frem til hendes grundlovstale med særlig opmærksomhed og spænding. På markedspladsen vil der desuden være underholdning ved elever og studerende fra skolerne i Ollerup, salg af mad og drikke, badning i friluftsbadet, salgs– og oplysende boder og workshops.

 

Program:

13:00 Pladsen åbner

13:30 Velkomst

13:35 Åbningstale ved borgmester Curt Sørensen

13:40 Fællessang

13:50 Tale ved præst Mads Davidsen

14:10 Ollerup Friskole: band

14:40 Gymnastikhøjskolen: underholdning

15:10 Fællessang

15:20 Ollerup Efterskole: musik

15:50 Den frie Lærerskole: musik

16:20 Tale/underholdning ved skuespiller Peter Myging

16:45 Grill, markedsplads, salg af mad, square dance, frilufts- bad,

17:45 Ollerup Efterskole: fælleskor

18:15 Tale ved statsminister Helle Thorning-Schmidt

19:00 Tak for i dag

 

For yderligere information kontakt venligst forstander ved Ollerup Efterskole Sang og Musik, Jesper Vognsgaard.