Skip to content

Filmmusik i byen

svend 14 logo uden baggrund transparentEfterskolens elever drager i morgen ind til Svendborg, for at deltage i årets store filmfestival, Svend. Oplev filmmusikkens stemningsfyldte strofer i en spændende kulisse – aldrig hørt før. SVEND14, Vor Frue Kirke og Ollerup Efterskole har arrangeret en spændende og meget anderledes eftermiddag med filmmusik. Organisten i Vor Frue Kirke, Povl Balslev og forstander Ollerup Efterskole Jesper Vognsgaard (saxofon) vil tage os med til en sangtime med filmmusik i Vor Frue Kirke.

Povl Balslev og Jesper Vognsgaard har gennem et år fortalt i historier og stået for præsentationen af 100 danske højskolesange i P4 Fyn – og nu altså også filmmusik som fællessang. Hvis du har lyst til at opleve begivenheden, så kom forbi Vor Frue Kirke kl. 16:00 – 17:00 i morgen, d. 26. august.