skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Henrik fylder år

PLAKAT FINAL - Henrik”Henrik fylder år” på Ollerup Efterskole
Uagtet videnskabens landvindinger, så kan vi alle sammen nok højst regne med omkring 90 år på jorden. Og hvordan skal de så bruges, de år? Er det fødsler og børn der skal præge livet, er det karrieren og jordomrejser, er det den eneste ene – eller findes der flere bud på kærligheden?

Vi har bedt eleverne på Ollerup Efterskole om at komme med deres bud på hvad et liv kan indeholde. Igennem 10 dage skal de arbejde intenst med at få et liv til at opstå, og onsdag den 5. november er der premiere på stykket ”Henrik fylder år”.
Eleverne arbejder i disse tage med at fortolke begivenhederne omkring fire livsaldre: fødslen, 30 år, 60 år og 90 år. Samtidig er der skabt et nyt scenerum i forhold til tidligere år, som giver nye muligheder for scenerummet og brugen videokulisser. Eleverne har også fået Jørgen Leth´ske benspænd af instruktørerne, som gør at vi både kommer til at møde skiftet fra afsky til lyst, vi kommer til at høre et mash-up mellem klassisk musik og rap, der er spoken word og meget, meget mere.
Eleverne skaber sammen otte små teaterstykker, som tilsammen udgør en totaloplevelse af musik, scenekunst, video, dans – og alt er skrevet og skabt af efterskolens elevhold.

Forestillingen “Henrik fylder år” får sit klimaks til de seks forestillinger, som
finder sted onsdag den 5. til lørdag den 8. november. Hvert år trækker forestillingerne
omkring 1000 tilskuere. Der er åbne forestillinger onsdag den 5., torsdag den 6. og fredag den 7. november – alle dage kl. 19.

Billetter bestilles på skolens kontor, tlf. 6224 2419. Pris 60,- kr.

add_action( 'wp_footer', function() { ?>