Skip to content

Musikteater forude!

I dag sender vi eleverne på efterårsferie, efter to fantastiske måneder med dem. I løbet af bare to måneder har eleverne fundet hinanden, hørt masser af koncerter, lavet teater, prøvet kræfter med poetry slam, danset til lunchbeat, været kreative i aftenværkstederne og meget, meget mere. Det har været skønt, og selvom der også har været udfordringer undervejs, så er vi kommet rigtig godt i gang med vores årgang. Efter efterårsferien skal 10. klasserne i brobygning, hvor de skal ud og smage lidt på fremtiden – og samtidig skyder 9. klasselærerne gang i første udgave af deres udviklingsprojekt, hvor ugen kommer til at bære præg af værkstedsundervisning og mange ture ud af huset for alle elever i 9. klasse.

Efter uge 43, så skal vi igang med det årlige musikteater. Vi nedlægger skemaet i to uger, og arbejder r…. ud af bukserne for at skabe en ny og unik forestilling, sammen med eleverne. Forestillingen er 100% elevskabt, dog med kreative benspænd – og en ramme – bestemt af instruktørerne, Marco og Kim. Sammen med årets musikteater hold på otte lærere, så glæder vi os til at komme igang – og husk at sætte kryds i kalenderen til forældreforestillingerne.

God ferie og pas på jer selv.

De bedste hilsner,

alle os på OE 🙂