Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Ny hjemmeside

hjemmesideI løbet af de sidste par uger, har skolens hjemmeside fået et nyt design. Mange af hjemmesidens besøgende bruger mobile enheder når de besøger siden, og vi har tidligere haft en mobil version til den type besøg. Den mobile version er nu afgået ved døden, og det er nu den samme side man møder, uanset hvilken slags skærm man ser hjemmesiden på. Designet kaldes responsivt og tilpasser sig brugerens skærmstørrelse, så godt som det nu er muligt. Vi evaluerer løbende det nye design, og håber også at I vil tage godt imod det. Hvis der er noget som ikke virker, så kan man sende en mail til Kim på hans mailadresse – den kan findes under siden “personale”.

add_action( 'wp_footer', function() { ?>