Skip to content

Mouritz/Hørslev på OE

mads2

På Ollerup Efterskole er vi stolte af at kunne præsentere en fornem start på vores nye “Musik og Lyrik”-projekt til foråret, nemlig en koncert med Moruitz/Hørslev. Det sker onsdag d. 21. januar kl. 19:30.

Kombinationen af Lone Hørslevs poetiske linier, der ikke for ingenting har gjort hende til en af Danmarks mest roste forfattere, og Mads Mouritz‘ flot svungne melodier med plads til både skrøbelig folk, bister blues og funklende pop gør Mouritz/Hørslev til en usædvanligt stærk sangskriver-duo. Flere af sangene har da også fået status som noget nær moderne evergreens på den danske lyrik/musik-scene.

Mouritz/Hørslev har siden deres debut i 2007 med pladen “Så er det sagt”, stået som et af de stærkeste kort på den danske audiopoetiske scene. Denne position blev cementeret af det fremragende album “Blik, Bang Bang”, hvor Hørslev også sprang ud som sanger. Senest har de udsendt albummet “Allermindst dig selv”, som atter slår potentialet fast. Albummet modtog således strålende anmeldelser. F.eks. gik Informations Klaus Lynggaard så vidt som til at skrive: “Når årets bedste udgivelser skal gøres op, bliver det svært at komme udenom Allermindst dig selv, så meget er sikkert i en verden, hvor det meste er alt andet end.”
msuklyrik