Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Premiere på fælleskoret

Hvis du er en af den slags mennesker som godt kan lide at synge, og egentlig synes at december måned, med alle dens levende lys, fællesskab og snakke, er ganske hyggelig, så ved vi godt hvor det ville være bedst at være den 4. december. Der holder vi nemlig et vaskeægte julemøde i form af det årlige Adventsmøde på Gymnastikhøjskolen. Der bliver ikke noget med krybbespil og tvangshygge med juleklip, men derimod smuk og hyggelig julestemning med både fællessang, adventstale, korsang og Luciaoptrin – og så aftenen store premiere på OE’s fælleskor, årgang 2014-2015. Det starter kl. 19:30, og foregår på gymnastikhøjskolen i byen, lige overfor efterskolen. Vi glæder os til at se jer!

NB2A2422

add_action( 'wp_footer', function() { ?>