Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Terminsprøver forude

Så er det snart tid til terminsprøverne på OE. Eller, snart og snart – de ligger fra d. 10. til den 15. december. Til terminsprøverne skal eleverne bruge deres egne computere, men hvis en elev skulle være uheldig at tabe sin computer på dagen, så har vi også fire bærbare, som vi kan låne ud. Hvis vi så løber tør for låne-bærbare, så har vi heldigvis papir og blyant til resten. Men det plejer at gå fint.

Udover computer, så har eleverne adgang til online ordbøger som skolen abonnerer på (Gyldendals), samt de fagspecifikke hjælpemidler som de må bruge. Skulle de få brug for lidt brændstof undervejs (frugt, slik, vand, juice) , så må de også gerne have sådan noget med – og vi skal også nok give dem en forfriskning, så de ikke dejser under prøvelserne. Så hvis jeres poder sidder derhjemme og terper lidt tysk grammatik eller prøver at skelne en rubrik fra en manchet, så er det helt normalt – og vi anbefaler det endda. Og er der noget de ikke har helt styr på, så har de både deres kontaktlærer og deres faglærer som de kan spørge – de er i sikre hænder. Send dem lidt venlige tanker, og måske en enkelt stang druesukker til hjernen 🙂

add_action( 'wp_footer', function() { ?>