skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

TV2-Fyn sender live!

Så er det nu du skal tænde for dit fjernsyn hvis du har lyst til at se en trailer til vores musikteater. TV2-Fyn sender nemlig live fra OE i morgen kl. 14:00, og gentager så udsendelsen kl. 19:55, kl. 21:20 og kl. 22:40. Du kan også følge med på nettet på http://www.tv2fyn.dk/category/2180.

Håber på at se dig til en af vores forestillinger!

Pressemeddelelse: ”Henrik fylder år” på Ollerup Efterskole
Musikteater, 5., 6., og 7. november kl. 19:00

Uagtet videnskabens landvindinger, så kan vi alle sammen nok højst regne med omkring 90 år på jorden. Og hvordan skal de så bruges, de år? Er det fødsler og børn der skal præge livet, er det karrieren og jordomrejser, er det den eneste ene – eller findes der flere bud på kærligheden?
Vi har bedt eleverne på Ollerup Efterskole om at komme med deres bud på hvad et liv skal indeholde. Igennem ti dage skal de arbejde intenst med at få et liv til at opstå og onsdag den 5. november er der premiere på stykket ”Henrik fylder år”.
Eleverne knokler kreativt med at fortolke begivenhederne omkring de fire livsaldre: fødslen, 30 år, 60 år og 90 år. Samtidig er der skabt et nyt scenerum i forhold til tidligere år, som giver nye muligheder for skuespillet og brugen af videokulisser. Eleverne har også fået Jørgen Leth´ske benspænd af instruktørerne, som gør at vi både kommer til at møde skiftet fra afsky til lyst, vi kommer til at høre et mash-up mellem klassisk musik og rap, der er spoken word, kys, ofringer og naturligvis dansksproget, original musik på højt niveau.
Eleverne skaber sammen otte små teaterstykker, som udgør en totaloplevelse af musik, scenekunst, video, dans – og alt er 100% skrevet og skabt af efterskolens elevhold.

add_action( 'wp_footer', function() { ?>