Skip to content

Oh, hvem der dog bare var en bygning…

Ny mappe

Oh, hvem der dog bare var Ollerup Efterskole. Tænk sig at få så stor omsorg af Niels, Bjarne og Rikke. I løbet af de seneste to år har skolens skønne trekløver virkelig haft gang i at vedligeholde vores dejlige skole på bedste vis. Alle vinduer i forstærkeren er blevet skiftet, alle elever har fået nye madrasser, der er blevet renoveret badeværelser til både drenge og piger, hoveddøren har fået sig en ansigtsløftning, toiletterne, som også bruges i forbindelse med koncerter og besøg, er også blevet shinet op. Og der er kommet nye borde og stole i spisesalen. Og nye lamper, sofaer og gruppeborde i treklangen og pausen. Og nye hylder til vores brætspil. Og nye hylder til vores computere. Og. Så. Videre. Oh, hvem der dog bare var Ollerup Efterskole! Det er et skønt sted at være for både elever og personale, så tak for omsorgen!