Skip to content

Ollerup Korstævne 2015

Ollerup Korstævne ledes af Ulrich Klostergaard (dirigent, pianist, organist og arrangør) og Povl Balslev (kantor, organist, klokker, dirigent, komponist og forfatter). Sammen vil de stå i spidsen for en uge med mange lærerige stunder, tid til fordybelse, tid til refleksion og mange store musikop-levelser. Samtidig med stævnet bydes på koncerter i koncertsalen, Symfonien.

Rammen er sat til en udbytterig uge, hvor korsangere i alle aldre/ fra hele landet er indbudt til synge på livet løs. Listen over lærerkræfter er stor og imponerende – så man kan lære meget inden for mange genrer. Er du klassisk dirigent eller rytmisk korleder, så er der også input til dig. Vores kompetente korledere vil undervejs i ugen lave dirigentworkshops med jer.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til en uge i bedste højskoleånd. Som stævnedeltager skal man deltage på enten rytmiske kor eller klassisk kor samt workshops. Hver dag afsluttes med åben scene og hygge i Symfonien med cafe og bar. Der er superfaciliteter på stedet, da skolen til daglig satser på musik. De fine musiklokaler giver de bedste muligheder for at folde sig ud.

Fyn er fin
Der er særdeles fine forhold for et sommerkursus i Ollerup, der ligger tæt på Svendborg og Svendborg Sund på det storslåede Sydfyn. Der er meget smukt i området rundt om Ollerup Efterskole, og der er kort til skov og strand. I løbet af ugen er der gode muligheder for at nyde den flotte natur – lige uden for døren. Ollerup Efterskole

Ollerup Efterskole er en traditionsrig efterskole, der beskæftiger sig med musik på allerhøjeste niveau. Faciliteterne er helt i top. Øvelokalerne (opført i 2009) fås næppe meget bedre i Danmark! Ollerup Efterskole har til huse i den flotte ny-klassicistiske bygning tegnet af den anerkendte arkitekt Ejnar Mindedal Rasmussen i 1932.  Spisesalen med den enestående panoramaudsigt over Egebjerg bakker er bygget til i 1990.

Læs mere i vores brochure: Korstævne 2015

Online tilmelding kommer snarest!