Skip to content

Opstart af OSO i dag

promo-singersongwriterI dag starter vi op på OSO-Projektet, som involverer alle skolens elever. OSO-Projektet er en obligatorisk del af skolegangen i 9. og 10. klasse over hele landet – og på OE afholder vi den i uge 8, lige efter vinterferien. OSO er en uge med plads til kreativ sparring, fordybelse og innovative processer, hvor eleverne på kryds og tværs dykker ned i deres fremtid. Med overskriften “Min fremtid” har eleverne en uge til at fremstille et produkt, som viser noget om, hvad de går og tænker, når de skal fokusere på livet efter efterskolen.

Eleverne kan vælge på tværs af årgange og klasser og finder forhåbentlig sammen om det, der nu interesserer dem. Nogen vil arbejde som par, andre enkeltvis – og de største grupper bliver på maks. tre elever. I løbet af ugen vil eleverne og deres vejledere følge hinanden i processen gennem brugen af Google Docs, hvori der bliver noteret, reflekteret og kommenteret fra både elever og vejledere. Og mon ikke nogle af eleverne er så snusfornuftige at få lidt interviewaftaler i stand i løbet af vinterferien, således at de også kan bygge deres produkt på en viden, der er fremkommet gennem mødet med verden udenfor efterskolen?

Vi håber på det og glæder os rigtig meget til at se hele flokken sprudle og fordybe sig i en proces, som med garanti vil gøre os allesammen både nysgerrige, kloge, forvirrede og trætte – men heldigvis også være en kilde til kreativitet og fordybelse.

Vi har lavet en lille info-hjemmeside til eleverne, hvori de kan læse lidt om gode råd, deadlines og lign. Den er på adressen herunder hvis du er nysgerrig 🙂

www.ollemus.dk/oso