Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Rollespilsweekend 2015

I næsten et døgn bliver Ollerup Efterskole forvandlet til et fængsel i det ydre rum. Og på gangene og lokalerne kommer der til at bo kejsere, kokke, anarkister, zombier og meget mere. Med mere end 100 personligt skrevne roller, masser af udsmykning, teaterblod og kostumer, bliv årets rollepsilsweekend igen et af de helt store tilløbsstykker, med mange elever på skolen. Det er Thor Lehner og rollespilsholdet som har stået for al planlægning, med assistance fra Marco Grimnitz og dramaholdet. Rollespilsweekenden plejer at være så stor en succes, at flere af efterskolens tidligere elever også kommer tilbage for at lege med – og måske er der endda en lærer eller to som endelig får lov til at iklæde sig en anden rolle i et par dage…

IMG_9921 IMG_9880_r IMG_9916_r

add_action( 'wp_footer', function() { ?>