Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Sangworkshop d. 7. marts

I anledning af 150-året for Carl Nielsens fødsel inviterer Fynske Folkekor til workshop med lettere musik af Carl Nielsen. Dagen vil blive ledet af musiklærer og korleder på Ollerup Efterskole – Sang og Musik, Britta Kold. Britta Kold er uddannet på Musikhögskolan i Piteå og det Fynske Musikkonservatorium, og kendt som en meget dygtig og inspirerende musiklærer og korleder. I sit virke som sanglærer og korleder på Ollerup Musikefterskole dirigerer Britta Kold bl.a. skolens store fælleskor, der består af ca. 100 sangglade efterskoleelever, der turnerer rundt i ind- og udland med korkoncerter.

Workshoppen afholdes på Ollerup Efterskole – Sang og Musik, der er beliggende i smukke naturskønne omgivelser på Sydfyn. Skolen, der ledes af forstander Jesper Vognsgaard, er i det daglige rammen om efterskoleophold for ca. 100 sang- og musikglade elever. Arrangementet begynder kl. 10.00 og slutter kl. 17.00. Første del af dagen foregår som workshop, hvor vi under ledelse og instruktion af Britta Kold øver os på mindre satser (sange) i flere stemmer med lettere musik af Carl Nielsen. Sidst på dagen (ca. kl. 16) laver vi en lille koncert, hvor vi opfører de ting, vi har lært i løbet af dagen.

Som medlem af Fynske FolkekorDanske Folkekor koster det 90 kr. at deltage i arrangementet. For ikke medlemmer koster det 160 kr. Prisen er inkl. noder.

Tilmelding til arrangementet kan ske på Fynske Folkekors hjemmeside, hvor der ligeledes er yderligere information om dagen. Adressen på hjemmesiden er www.fvnskefolkekor.dk. Sangere kan tilmelde sig enkeltvis eller korvis. Lav venligst selv en aftale i dit eget kor, så du undgår dobbelttilmelding.

Sidste tilmeldingsfrist er d. . februar 2015.

Velkommen til en dag med masser af sang, musik og fælleskab i det spirende sydfynske forår.

I forbindelse med arrangementet afholdes der kl. 12.00–1300 generalforsamling i Fynske Folkekor.

Vi glæder os til at se jer!

 

add_action( 'wp_footer', function() { ?>