Skip to content

Prøver forude

Så er der snart prøver i efterskolens fag. I fredags stod det klart af det blev idræt og samfundsfag der endte som udtræksfag for skolens 9. klasser. Derudover er skolens elever i disse dage i fuld gang med at trække fordybelsesområder i dansk og de andre sprogfag og er ved at forberede sig til de skriftlige prøver i starten af maj. Hvis man er efterskoleforælder, så kan en lille “prøvepakke” med druesukker, slik eller andre godter være en god ting at sende til skolen, men vi skal også nok sørge for at de får lidt forfriskning undervejs. Og hvis ens pode er på hjemmebesøg inden de mundtlige prøver, så kan en lille snak om det valgte emne eller område jo også være en god ting. Alle datoer for de skriftlige og mundtlige prøver kan ses på skolens google kalender. Vi glæder os – og tro det eller ej, det gør det fleste af eleverne også…