skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Nyt netværk på OE

Tirsdag d. 18. august går netværket i sort på OE – men det er med vilje. Ollerup Efterskole får nemlig udskiftet alle sine accesspoints, routere og switche og overgår til den nye AC-Wifi standard, baseret på Cisco udstyr. Kort sagt, nettet på Ollerup Efterskole får en kraftig overhaling. Efterskolen gik over til fiber-bredbånd for tre år siden, og nu tager vi næste skridt, så vi sikrer at efterskolens it-infrastruktur bliver ved med at være tidssvarende.

På efterskolen kan alle elever hente Microsoft Office 365 gratis, vi bruger Google Apps som arbejdsredskab – og i en stille stund er det rart at kunne se lidt Netflix, hvis man vil koble lidt af. Det stiller krav til udstyret, så vi er glade for at vi lige om lidt kan tilbyde noget af det nyeste på markedet.

Hvis du har udfordringer med din computer, så få fat på Kim – han er skolens IT-Nørd…

add_action( 'wp_footer', function() { ?>