Skip to content

Så gør vi klar til årgang 15 / 16!

I morgen starter efterskolens lærere med at gøre klar til den kommende årgang på Ollerup Efterskole. Vi glæder os igen til et efterskoleår sammen med musikglade efterskoleelever – og mon ikke også der er lidt sommerfugle i maven hos både elever og lærere. Den første tid på efterskolen er superspændende – hvem er alle de andre, hvad skal vi lave, hvordan er min roomie? Tusind spørgsmål melder sig – og måske har mor og far også lidt svært ved at give slip?

Vi bruger den første uge af skoleåret på at lave en introuge sammen. I løbet af ugen får vi pyntet spisesalen med vores fælles fødselsdagskalender, vi ser hvordan køkkenet virker, vi tager på ture ud i naturen – og så er der også en tur sammen med kontaktgruppen. Det er en uge fyldt med masser af indtryk, samtaler, leg og oplevelser, som er med til at lade nogle af sommerfuglene lette. Og det er lige om lidt….

Vi glæder os til at se jer!

 

Dagens program, søndag d. 9. august 2015

Kl. 14.00      Ankomst og fordeling på værelser. Din kontaktlærer står klar til at modtage dig og

vise dig, hvor du skal bo.

Kl. 15.00      Velkomstarrangement i foredragssalen Symfonien

Kl. 16.00      Kaffe og samling i kontaktgrupper

Kl. 17.00      Farvel til forældrene

Kl. 17.15      Møde i kontaktgrupper (uden forældre)

Kl. 17.45      Aftensmad

Kl. 19.00      Udpakning og indretning af værelser

Kl. 20.00      Fællesarrangement

Kl. 22.30      Alle går på værelserne

Kl. 23.00      Godnat.

 

Her kan du hente vores velkomstfolder, hvor der står lidt om hvad du skal pakke, retningslinjer osv.