Skip to content

Musikteater 2015

Så er tilmeldingen skudt igang og 114 elever er allerede nu ved at varme op til årets musikteater. Musikteatret på OE er ny måde at lave drama på, hvor vi ved hjælp af en struktur på 4 grupper og 8 scener / billeder, får skabt et 100 % elevproduceret stykke, hvor alle elever har stort medejerskab. Det er 14 dage uden almindeligt skema, og med fuld tryk på hele det æstetiske og kreative arbejde der ligger bag det at komponere, skrive manus, lave kostumer, bygge scene, sætte lys, lave lyd, lave facial effects, videokulisser, dans og meget, meget mere. Det er en unik og fantastisk proces, som i dén grad kvalificerer elevernes videre arbejde med kreativitet, entrepenørskab og handlekraft. Vi glæder os vildt meget til at se hvad de finder på – og det hele løber af stablen i uge 45 og 46. Yeah!

NB2A9604

NB2A9535

NB2A9578