Skip to content

For meget!

Så blev titlen for årets forestilling afsløret – og vi er allerede i fuld gang. Over de næste ti dage vil eleverne skabe otte scener, som sættes sammen til en samlet fortælling. Eleverne skriver manus til hver scene, de komponerer al musik, de bygger kulisser og de syr alle kostumer. Til at for den kreative proces igang har de også fået en lang række benspænd, som både kan være dramturgiske, musikalske og scenografisk – eks. musikgenrer som Barock og Sadcore, og benspænd som “håndholdt lys” og det årligt tilbagevendende “der skal indgå et kys”.

Vi er allesammen godt igang og efterskolelivet stortrives i de nye rammer. Der arbejdes intenst i nye relationer, og vi glæder os til at vise jer forestillingen.

Ønsker man at se forestillingen, så kan billetter bestilles på skolens kontor (62 24 24 19) til den nette som af 50.- Der er forestillinger på disse datoer:

Onsdag d. 11, kl. 19:00

Torsdag d. 12, kl. 19:00

Fredag d. 13, kl 10:00 & kl. 19:00

Forældre og søskende er indbudt til gratis forestilling lørdag d. 14, mellem kl. 12 og 17.