skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Brobygning

I disse dage er alle vores kære 10. klasser ude for at smage på hvad fremtiden kunne bringe efter efterskolen. I år er der dog noget nyt indhold i brobygningsugen, da de samtidig udfærdiger deres OSO, den Obligatoriske Selvstændige Opgave. OSO har i andre år ligget som en selvstændig uge, men for at give plads til Musik- & Lyrikprojektet i uge 6 – og for at tilføre lidt mere virkelighedsnær mening til OSO – har vi valgt at slå de to ting sammen. Så de kære unge mennesker knokler derudaf med uddannelsestanker og visioner for fremtiden, altimens de står tidligt op, smører madpakker og bliver fragtet ud i den store, vide verden på sydfyn. Så håber vi at de bliver afklaret med hvad de vil efter OE, ellers skal Rie nok hjælpe dem :-)

add_action( 'wp_footer', function() { ?>