Skip to content

Terminsprøver og julehygge

Det kan lyde som en mærkelig cocktail, men det er noget af det som december byder på; terminsprøver og julehygge. Terminsprøverne kender vi, det er her vi spidser hjernen og øver os på de rigtige prøver til sommer og lige får smagt lidt på hvordan niveauet er. Vi gør vores til, at prøverne forløber uden de store dikkedarer og sørger også for at komme rundt til eleverne med lidt forfriskninger undervejs – og hvis man har lyst, så kan en lille pose juleslik med posten nok gøre de fleste prøver lidt nemmere…

En anden særlig ting, er julehyggen på en efterskole – og særligt OE. Det er en fest – en lang, varm og hyggelig en af slagsen. Der bliver julehygget, sunget Lucia, lavet julegaver, trukket nissevenner, holdt kontaktgruppejul og ikke mindst holdt en stor OE-Juleaften, hvor eleverne bliver vartet op af lærerne imens vi spiser lækker julemiddag, hvor vi danser rundt om juletræet og råhygger i fællesskab. Undervejs har lærerne også et juleudvalg, som byder på julebingo, juleidræt og meget mere, så vi er godt igang og nyder tiden hvert år…