Skip to content

Rollespil var en succes – igen!

I weekenden skete der noget ganske særligt. En af skolens lærere, Thor Lehner, havde sammen med sit valgfagshold i rollespil, samt gode venner og elever fra Viby Efterskole, forvandlet efterskolen til en fjerntliggende planet. Over 150 individuelle roller er blevet skabt til projektet, der blev livestreamet fra youtube, der blev både forhandlet intensivt, lokket sjæle i fordærv, solgt pistoler, stoffer og sprut – og det hele foregik live over mere end 12 timer. Hele hovedbygningen var i brug og alle var iklædt vilde outfits, lige fra brutale rustninger til englehvide rober.

Det kan være svært at begribe omfanget af rollespilsweekenden på OE, men det er stort – og altid en kæmpe oplevelse for alle der spiller med. Derfor er der også mange gamle elever som vælger at komme tilbage år efter år og lege med når fantasien og legeglæden igen skal luftes. Som lærer er det også herligt at kunne smide hverdagen ud af vinduet og iklæde sig eksempelvis en lægekittel og en mild psykose, for derefter at kaste sig ud i kloninger og omfattende operationer.

Og lige i disse dage er det svært at have en samtale, uden at der lige kommer en anekdote fra weekenden indover, fordi rollespillet endnu en gang var lige som det skulle være. Lækkert!