Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Vore Europa: foredrag d. 20. april, 15:30 til 17:00

Den 20. april kommer Vores Europe forbi og holder et spændende foredrag, som er præget af rettidig omhu, når vi ser på hvilket Europa vi lever i…

Fra voreseuropa.dk:

Hvordan kan vi skabe forandringer? Det er det store spørgsmål, som vi i september 2015 er kørt ud i Europa for at finde svar på. Vi er selv et par engagerede frie fugle, der ikke bare vil se til, mens menneskehedens ressourceforbrug stiger og klimaforandringerne tager til i styrke. Vi kan ikke vende det blinde øje til, når solidariteten svækkes og grænserne forstærkes, mens flygtningestrømmene bliver større. Vi mener, at vi unge ikke bare har muligheden, men også ansvaret for at blive en generation af afgørende change makers. Vi har brug for kreativ aktivisme, verdensborgerskab og stærkt engagement. Vores Europa er et politisk uafhængigt projekt, som i maj 2014 blev tildelt Europa-Parlamentets pris for årets bedste europæiske ungdomsprojekt – Charlemagne Youth Prize. På vores igangværende rejse skal vi blandt andet til Istanbul, Athen, Palermo og Paris. Undervejs filmer vi til en dokumentar, der har arbejdstitlen ‘Oprøreren’. Udover at producere film og historier underviser vi og holder foredrag.

…og det er netop sådan et foredrag som kikke forbi OE – vi glæder os!

add_action( 'wp_footer', function() { ?>