Skip to content

Vi er klar!

Lyset falder ind på de næsten tomme og rene elevværelser, som bare venter på at få en ny identitet. Men helt tomme er de ikke. Der ligger nemlig allerede 114 sangbøger og navneskilte klar til vores næste årgang. Både skolen og de ansatte husker stadig den årgang vi lige har sagt farvel til, men efter sommerferien er vi nu klar til at fylde både rum og hjerter igen med musik, stemmer, dans og masser af nysgerrighed. Vi glæder os til at træde ind i det nye år sammen med endnu en unik årgang og se hvad de vil lære både os og hinanden om efterskolelivet og alt det som følger med. Og vi glæder os til at møde forældrene, som måske for første gang skal til at give slip et barn, og se dem i øjnene og fortælle dem at det nok skal gå. Og vi glæder os til at åbne nye døre og muligheder for de unge og forhåbentlig være med til at gøre dem mere selvstændige, modne, kloge og kreative i løbet af året.

Kort sagt – vi er klar og vi glæder os til at se jer!