Skip to content

Temadage

14370313_1145914235470231_4024052260031434484_n“Jeg har engang hørt om en mand, som tog til havet for at se en smuk solnedgang. Men ikke fordi han ville se selve solnedgangen, det var fordi han ville tage et billede af den, så han kunne poste på Facebook at han havde set solnedgangen.” Den slags gør vi ikke i temadagene. I temadagene prøver vi at pakke instrumentaliseringen lidt væk, og laver istedet dramaøvelser, teamwork, cykelture og shelterbygning fordi det i sig selv er godt. Dagene i år var fantastiske. Sensommeren strøg ned over os med 26 grader i kølvandet og lejrpladsen ved Thurøbund var fyldt med brænde, glade unge mennesker, lækkert badevand, nygrillet mad, bålpandekager, hjemmedesignede tømmerflåder, krabbefangst, akustisk musik og meget, meget mere. Og jo, det var hårdt undervejs – det er ikke alle der er vant til at cykle 19 kilometer, men de gjorde det og det har forhåbentlig givet nye relationer. De var nemlig delt ind i pige og drenge grupper, delt efter noget så tilfældigt som højde og i den konstellation er der nok nye venskaber man ikke lige havde set. Tag og kig på billederne fra turen, og få et smil på læben.