Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Musik og samvær til hjertet ler

Gemt i et lille skovstykke i Svendborg ligger Aktivitetscenter Caroline Amalielund med sine hvælvede buer og lysende ruder. De er allerede godt igang med at pynte op og komme i julestemning, men for lige at give den et nøk mere, vil Ollerups Efterskoles projektklasse komme ud og hjælpe dem.

Den nyligt opstartede projektklasse fra Ollerup Efterskole Sang og Musik er i julestemning og har derfor sat gang i et velgørenhedsprojekt. Projektet fokuserer på at inkludere de ældre i den fælles stemning, der kun kommer frem i december måned. Ved at komme ud at synge og spille musik for de ældre, vil klassen styrke samværet mellem de to generationer.

Arrangementet finder sted på Aktivitetscenteret Caroline Amalielund torsdag d. 8. december kl. 10:30 – 12:00, hvor der vil blive spillet musik, dystet i julebingo om eftertragtede præmier og spist masser af hjemmebag. Derudover vil klassen også fyre op under nogle julemelodier for og sammen med beboerne.

Er du nysgerrig og vil gerne vide mere, så kontakt os gerne på:

mail: kl@ollemus.dk
tlf. 60 62 44 27

add_action( 'wp_footer', function() { ?>