Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Skønlitterær uge

I juleferien har eleverne i klassen læst enten “De hvide mænd”, “Proforma”, “21 måder at dø” eller “Komatøs”. Alle er bøger i Young Adult genren, som grundlæggende handler om bevægelsen fra ung til voksen. Udover at vi taler om bøgernes temaer og motiver, så har klassen skullet lave en fri viderfortolkning fra bøgernes univers. Det er mundet ud i både kortfilm, radiodrama, interviews og endda en omgang online multiple-choice litteratur. Alle eleverne er kommet godt i mål og har formået at vælge modaliteter og definere projekter som er tro mod det skønlitterære univers de har beskæftiget sig med. Det er dejligt at se og bevidner om at hele formålet for OE10 er ved at manifestere sig som ægte kompetencer hos de unge elever…

add_action( 'wp_footer', function() { ?>