skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Galla

Man kan ikke lade være med at nynne Kim Larsen, når de smukke, unge mennesker skrider op ad dansegulvet med et glimt i øjet, en rose i hånden og kridt på skoene. Gallafesten er hvert år en dejlig aften; en forårsbebuder af den helt gode slags, hvor både stemning, amoriner og bøgetræerne går sig klar til forårets komme. Elevernes gallaudvalg havde i dén grad pyntet op, alle herrerne havde fået købt roser fælles ind til pigerne, Koefoeds danseskole have fået indøvet Les Lanciers med hele flokken og vejret besluttede sig for at bade spisesalen i aftensol. I løbet af aftenen var der både smukke musikindslag fra eleverne, tankevækkende og underholdende poetry slam og galante herrer der sørgede for at servere og konversere med deres udkårne. Har du lyst til at se mere fra den smukke aften, så tag et kig på vores galleri. 

add_action( 'wp_footer', function() { ?>