Skip to content

Turnésucces!

Så er vi hjemme fra turné og årgang 16-17 har været fantastiske at rejse med! De leverede varen alle fire gange under de store turné koncerter. Klassisk orkester ramte smukt og præcist i det store kirkerum i Erfurt, hvor vores stampublikum sørgede for at turnéens første koncert blev en stor oplevelse; der var kø hele vejen ud på gaden og eleverne oplevede hvordan stående ovationer er med til at gøre ekstranummeret til en brag – det endte i eksalteret gospelstemning, midt i det tyske forår. Ved vores anden koncert tog vokalgruppen fusen på os alle, ved at lave en sød og charmerende udgave af “Lollipop” – og dermed var de med til at gøre skolens debutkoncert i Leipzig til en ting der vil blive talt om med begejstring hos dem der kom. Til den sidste koncert foldede bigbandet sig ud til stor fornøjelse for de fremmødte i Duderstadt, som ikke er vant til at høre dem – det var en god overraskelse.
Og mellem al musikken skinnede solen ned og badede os i 17 graders varme. Der var is på torvet, de lokale dönere fik god business når drengeflokken blev sultne, der blev råhygget på plænerne og selv samværet på de lange busture gik hen og blev en sjov oplevelse med både historier, busbingo, quizzer og Magic-turneringer. Eleverne var enormt gode til at navigere i det summende kaos der er en naturlig del af turnélivet; særligt da vi ankom til Leipzig og det hele var nyt – også for lærerne. Nu er vi hjemme igen, sammentømrede, solbrændte, musikalske og klar til at blæse ind i foråret med alt hvad det byder på af påskesjov, festival, danmarkskoncerter, prøver og faglig slutspurt!