Skip to content

OE’s podcast skal på folkemødet!

Hurra! Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) er meget begejstrede for vores podcast “OE Records” med elevsange, og de vil gerne bruge nogle af dem til deres lytte-event på årets folkemøde. Et af program-punkterne bliver et mixtape, hvor de samler uddrag fra forskellige efterskoleradioer under den fælles titel Young Hearts. Ollerup Efterskole efterskoles podcast vil således dele lydbølger med eleverne fra Efterskolen for Scenekunst, Rødding Højskole, Nørre Åby Efterskole, Skanderup Efterskole samt Flakkebjerg Efterskole. De nævnte skoler byder alle på podcasts, der giver et meget charmerende indblik i ungdomslivet og som samtidig er meget lyttevenlige og legende i deres tilgang til radiomediet. Vi var ikke sikre på hvor mange lyttere vores podcast havde, men nu kommer der ihvertfald flere.

Vores podcast består af originale elevnumre, skrevet og indspillet af elever på årgangen. Numrene udgives løbende på hjemmesiden via vores podcast og de samles sidst på året i en fælles udgivelse via OE Records, som udgiver et års-album på Spotify, Google Play, Tidal og iTunes.

Klik herunder, hvis du vil lytte med! Bedste Podcast App på Android hedder Pocket Cast – med Apple kan du bruge iTunes.

[powerpress_subscribe]