Skip to content

En kortprosaistisk fabuleren om føde

Fru Jensen stoppede op. Der, midt på gågaden, lå en bunke unge mennesker. Ovre ved caféen sad tre andre. Og lige til højre for hende stod en ung pige. Bomstille. Foran sig holdt de en kort tekst, med et billede af det der engang var et toastbrød. Fru Jensen undrede sig. Det var da ikke kommunalvalg endnu? Hun spurgte den unge pige om hvad de lavede… “Vi laver en flashmob fordi vi har arbejdet med emnet Føde på vores efterskole, og så har vi fortolket emnet gennem de her tekster og billeder. Du kan faktisk se hele vores udstilling på Borgerforeningens kulturtorv i Svendborg de næste to uger”. Fru Jensen smilede, og tænkte det nu var meget rart hun ikke var ung længere – så meget brød hun sig ikke om toast. Men byturen blev meget bedre den dag. Og hun fik læst og tænkt og gik inspireret hjem for at indtage frokostføde…

[justified_image_grid facebook_id=308646355863694 facebook_album=1527247520670232]